Pasangan Kanak-kanak Comel Ini Pergi Ke Pejabat Daftar Kahwin, Tapi Tak Dilayan. Lepas Diperiksa Teliti Barulah Dilayan.

allheboh.com - Pasangan Kanak-kanak Comel Ini Pergi Ke Pejabat Daftar Kahwin, Tapi Tak Dilayan. Lepas Diperiksa Teliti Barulah Dilayan.

Pasangan Kanak-kanak Comel Ini Pergi Ke Pejabat Daftar Kahwin, Tapi Tak Dilayan. Lepas Diperiksa Teliti Barulah Dilayan.. Rupa-rupanya… Kemudahan teknologi kini membolehkan pelbagai maklumat dapat diakses dengan pantas dan mudah.

allheboh.com - Pasangan Kanak-kanak Comel Ini Pergi Ke Pejabat Daftar Kahwin, Tapi Tak Dilayan. Lepas Diperiksa Teliti Barulah Dilayan.Tiada yang mustahil, apa sahaja yang anda mahu semuanya tersedia di internet. Jangan kata maklumat, jodoh juga boleh didapati di internet!

Melihat gambar dua orang kanak-kanak ini pasti membuatkan ibu bapa terkejut. Mereka yang kelihatan baru belasan tahun ini dilihat sedang berpelukan dengan erat seperti pasangan dewasa.

allheboh.com - Pasangan Kanak-kanak Comel Ini Pergi Ke Pejabat Daftar Kahwin, Tapi Tak Dilayan. Lepas Diperiksa Teliti Barulah Dilayan.

Bagi yang tidak tahu pasti akan memandang serong akan perbuatan mereka, tetapi mereka sebenarnya adalah pasangan suami isteri yang sah!

Tiada siapa yang dapat menafikan bahawa mereka sememangnya kelihatan seperti kanak-kanak. Dengan fizikal yang comel siapa pun pasti akan tertipu dan menyangka mereka masih bersekolah!allheboh.com - Pasangan Kanak-kanak Comel Ini Pergi Ke Pejabat Daftar Kahwin, Tapi Tak Dilayan. Lepas Diperiksa Teliti Barulah Dilayan.Tetapi siapa sangka masing-masing telah berusia 22 dan 20 tahun sebenarnya.

Pasangan kanak-kanak ini juga sebenarnya telah mendapat sijil perkahwinan mereka. Namun bukan mudah untuk mendapatkannya.allheboh.com - Pasangan Kanak-kanak Comel Ini Pergi Ke Pejabat Daftar Kahwin, Tapi Tak Dilayan. Lepas Diperiksa Teliti Barulah Dilayan.Mana tidaknya dengan fizikal mereka yang mirip kanak-kanak itu siapa yang akan membenarkan mereka berkahwin?

Namun, ternyata pasangan yang kelihatan seperti budak lelaki ini memang sudah mendapat sijil perkahwinan. Bagaimana mereka memperolehinya? Apa yang sebenarnya berlaku?

Sebenarnya mereka hampir diusir pegawai di Pejabat Pendaftaran Sivil ketika mereka mengatakan bahawa mereka ingin mendaftar perkahwinan mereka.allheboh.com - Pasangan Kanak-kanak Comel Ini Pergi Ke Pejabat Daftar Kahwin, Tapi Tak Dilayan. Lepas Diperiksa Teliti Barulah Dilayan.Namun begitu, selepas mereka mengeluarkan kad pengenalan mereka, pegawai tersebut terus membantu menguruskan pendaftaran perkahwinan mereka.

Setelah melampirkan bersama dokumen-dokumen yang diminta seperti kad pengenalan, sijil kelahiran, pegawai tersebut lantas menurunkan setem rasmi yang mengesahkan bahawa mereka adalah suami isteri yang sah.

Pasti ada yang masih tidak percaya dengan kejadian ini. Mengapa mereka kelihatan seperti kanak-kanak walaupun mereka sudah berusia puluhan tahun.

Mereka sebenarnya mengalami sindrom dwarfisme (gangguan pertumbuhan yang disebabkan oleh gangguan dalam fungsi hormon pertumbuhan), menyebabkan mereka kelihatan seperti kanak-kanak.allheboh.com - Pasangan Kanak-kanak Comel Ini Pergi Ke Pejabat Daftar Kahwin, Tapi Tak Dilayan. Lepas Diperiksa Teliti Barulah Dilayan.Walaupun fizikal mereka seperti kanak-kanak tetapi fikiran mereka jauh lebih matang.

Dengan ketinggiannya si isteri yang hanya 130 cm dan berat badan yang kurang daripada 30 kg, dia memberitahu bahawa dia bertemu dengan suaminya yang berkeadaan sama dengannya sepertinya di dalam sebuah program TV. Tidak lama selepas itu mereka mula bercinta dan akhirnya menjadi suami isteri.

Mereka juga memberitahu bahawa mereka seringkali dipandang serong oleh orang ramai, tetapi mereka tidak peduli, yang penting mereka gembira.

Biarlah apa yang orang kata, asalkan kita bahagia dengan cara kita. Setiap orang sememangnya berhak mendapatkan kebahagiaan yang diimpikan!

Facebook Comments

error: Content is protected !!