Pengemis Palsu Kantoi Berlakon OKU, Lakonan Mereka Memang Nampak ‘Real’ Hingga Ramai Orang Terpedaya!

Pengemis Palsu Kantoi, Lakonan Mereka Memang Nampak ‘Real’ Hingga Ramai Orang Terpedaya! Fuhh, lakonan mereka ini memang layak mendapat anugerah Oscar, pandai betul mereka memperdayakan orang awam!

allheboh.com - Pengemis Palsu Kantoi, Lakonan Mereka Memang Nampak 'Real' Hingga Ramai Orang Terpedaya! Like Page: https://www.facebook.com/allheboh/ allheboh.comZaman sekarang ini, nak cari duit untuk meneruskan kehidupan harian sangatlah mencabar lebih-lebih lagi pada zaman moden yang sana-sini perlukan duit untuk hidup. [allheboh.com] Yelah, nak masuk tandas pun bukan percuma, kena juga keluarkan at least 20 sen.

Juga bukan semua orang mampu beli rumah dan membeli kereta untuk kegunaan harian mereka. Tidak kurang juga orang sombong berlagak ada banyak kereta dan memangdang rendah pada orang lain.

Seringkali bila berada di bandar-bandar besar, pasti akan ada kelibat pengemis-pengemis jalanan yang meminta sedekah sama ada di kaki lima, di keda-kedai makan ataupun di tempat-tempat yang banyak orang lalu lalang.

Bohonglah kalau kami katakan, tiada ada langsung perasaan kesian pada mereka, lebih-lebih lagi pada pengemis yang keadaan badan tidak sempurna (cacat), [allheboh.com] tetapi pada masa yang sama juga seringkali berfikir apa mereka ini betul-betul pengemis atau sengaja berlakon untuk mencari rezeki?

allheboh.com - Pengemis Palsu Kantoi, Lakonan Mereka Memang Nampak 'Real' Hingga Ramai Orang Terpedaya! Like Page: https://www.facebook.com/allheboh/ allheboh.com

Terdapat banyak kali kes dimana pengemis-pengemis ini berlakon sebagai orang kurang upaya demi memperdayakan orang ramai supaya kesian dan bersimpati pada mereka.

allheboh.com - Pengemis Palsu Kantoi, Lakonan Mereka Memang Nampak 'Real' Hingga Ramai Orang Terpedaya! Like Page: https://www.facebook.com/allheboh/ allheboh.com

Di bawah ini kami kongsikan beberapa video perkongsian dari page Saja Heboh beberapa contoh pengemis yang kantoi berlakon sebagai orang cacat, seorang lelaki dan seorang gadis.

Pengemis palsu kantoi, dahsyat betul lakonan mereka, last2 kantoi jugak 😡😤

Posted by Saja Heboh on Monday, 7 May 2018

Tubuh badan cukup sihat sempurna tetapi masih lagi sanggup berlakon sebagai pengemis demi meraih simpati! Mujurlah lakonan mereka ini berjaya dikantoikan oleh orang awam sebelum mereka menipu lebih ramai orang lagi! – ALLHEBOH.COM

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *