Selepas Majlis Kahwin, Pasangan Pengantin Ini Menanggalkan Make Up Mereka. Semua Tergamam Bila Lihat Wajah Sebenar Mereka

allheboh.com - Selepas Majlis Kahwin, Pasangan Pengantin Ini Menanggalkan Make Up Mereka. Semua Tergamam Bila Lihat Wajah Sebenar Mereka

Selepas Majlis Kahwin, Pasangan Pengantin Ini Menanggalkan Make Up Mereka. Semua Tergamam Bila Lihat Wajah Sebenar Mereka. Majlis perkahwinan adalah majlis yang hadir sekali seumur hidup.

allheboh.com - Selepas Majlis Kahwin, Pasangan Pengantin Ini Menanggalkan Make Up Mereka. Semua Tergamam Bila Lihat Wajah Sebenar MerekaPasti setiap orang inginkan wajah mereka pada hari itu berseri-seri dan kelihatan menawan. Jurumekap akan menghias wajah pengantin dengan begitu teliti supaya mereka tetap menawan sepanjang majlis.

Ramai orang pasti akan melihat wajah mereka yang cantik dan berseri-seri pada hari itu. Dan kadang-kadang wajah mereka akan berubah sama sekali. Seperti pasangan pengantin ini.

Mereka telah membuat video menunjukkan wajah mereka selepas majlis perkahwinan mereka dengan menanggalkan Make-up yang menutup wajah sebenar mereka.allheboh.com - Selepas Majlis Kahwin, Pasangan Pengantin Ini Menanggalkan Make Up Mereka. Semua Tergamam Bila Lihat Wajah Sebenar MerekaPada mulanya, kelihatan kedua pengantin ini begitu berseri-seri dengan wajah tampan dan cantik. Kedua mereka dilihat pasangan yang sangat sepadan seperti pinang dibelah dua.allheboh.com - Selepas Majlis Kahwin, Pasangan Pengantin Ini Menanggalkan Make Up Mereka. Semua Tergamam Bila Lihat Wajah Sebenar MerekaKemudian, selepas mereka menghilangkan make-up, kedua wajah sebenar terserlah. Wajah mereka sebenar mengejutkan ramai netizen.allheboh.com - Selepas Majlis Kahwin, Pasangan Pengantin Ini Menanggalkan Make Up Mereka. Semua Tergamam Bila Lihat Wajah Sebenar MerekaBagi pengantin lelaki, tidak ketara sangat perubahan sebelum dan sesudah dihilangkan make-up, tetapi bagi pengantin wanita, perbezaannya sangat ketara. Wajah mereka sebenar mengejutkan ramai netizen.

allheboh.com - Selepas Majlis Kahwin, Pasangan Pengantin Ini Menanggalkan Make Up Mereka. Semua Tergamam Bila Lihat Wajah Sebenar Mereka

BACAAN LAIN: Mekap Boleh Mengubah Segalanya! Foto-foto Ini Adalah Buktinya Kalau Tidak Percaya

Kulitnya yang putih menawan tadi menjadi kulit yang kusam dan kuning. Matanya yang bulat kini menjadi kecil. Begitu juga dengan hidungnya yang mancung kini terlihant lebih besar. Bibirnya yang mungiil dan nipis sebelum itu tidak kelihatan lagi.

Begitulah kuasa make-up yang dapat mengubah penampilan seseorang. Tetapi tidak mengapalah, setiap orang pasti ingin kelihatan cantik lebih-lebih lagi pada hari yang paling bermakna bagi mereka.

Sumber dari LimaBara

Facebook Comments

error: Content is protected !!